Op dit moment zijn er geen energie aanbiedingen met cadeau beschikbaar door de gestegen elektriciteitsprijzen en gasprijzen. De verwachting is dat er weer energie aanbiedingen met cadeau beschikbaar komen zodra de markt gestabiliseerd is. Vanaf 1 Juni 2023 kan je wel weer langdurige energie contracten afsluiten voor meer zekerheid.

Energieleveranciers bieden vaak speciale promoties of cadeaus aan om nieuwe klanten aan te trekken. Dit kan variëren van kortingen op de maandelijkse energierekening tot cadeaubonnen, huishoudelijke apparaten, slimme thermostaten, tablets, enz. Let wel, het is belangrijk om te kijken naar het totale kostenplaatje voordat je je laat overhalen door een aanbieding met een cadeau.

Hoewel wij dus geen actuele aanbiedingen kan bieden met cadeau, raad ik je aan om direct op de websites van energieleveranciers te kijken of prijsvergelijkingswebsites te gebruiken om te zien welke aanbiedingen er momenteel beschikbaar zijn. Het kan ook handig zijn om recensies en ervaringen van andere klanten te lezen voordat je een keuze maakt.

En onthoud: hoewel een cadeau aantrekkelijk kan lijken, is het belangrijkste aspect van een energiecontract nog steeds of het voldoet aan je energiebehoeften tegen een redelijke en betaalbare prijs.

BEKIJK AANBIEDING