Bekijk de Vandebron aanbieding en krijg 150 euro korting op jouw energierekening. Vandebron heeft regelmatig nieuwe aanbiedingen met de zekerheid van een vast contract. De groene energie Vandebron aanbieding verandert regelmatig, blijf onze site bezoeken voor de laatste aanbiedingen.

Vandebron is een Nederlandse energieleverancier die opgericht is in 2014 met de missie om de energiemarkt groener en transparanter te maken. Het bedrijf biedt duurzame energie direct van de bron aan consumenten. Hier volgen enkele belangrijke punten over Vandebron:

  1. Direct van de bron: In tegenstelling tot traditionele energieleveranciers, die energie inkopen op de groothandelsmarkt en deze vervolgens verkopen aan consumenten, laat Vandebron klanten rechtstreeks duurzame energie kopen van lokale producenten, zoals boeren met windturbines of zonnepanelen.
  2. Transparant model: Vandebron biedt een platform waar consumenten de exacte bron van hun energie kunnen kiezen. Dit zorgt voor een hoge mate van transparantie in een sector die traditioneel als complex en ondoorzichtig wordt beschouwd.
  3. Duurzaamheid: Vandebron biedt alleen energie aan die afkomstig is van duurzame bronnen zoals zon, wind en biomassa. Hiermee willen ze bijdragen aan de transitie naar een volledig duurzaam energieaanbod in Nederland.
  4. Prijsmodel: Vandebron verdient niet aan het energieverbruik van de klant. Ze hanteren een vast maandelijks bedrag voor hun dienstverlening, waardoor ze geen belang hebben bij een hoger energieverbruik van hun klanten.
  5. Groei en impact: Sinds de oprichting in 2014 heeft Vandebron snel aan populariteit gewonnen en een belangrijke positie verworven op de Nederlandse energiemarkt. Hun model heeft ook interesse gewekt in andere landen.
  6. Innovatieve oplossingen: Naast traditionele energielevering, heeft Vandebron ook geïnvesteerd in innovatieve oplossingen voor elektrisch rijden en slimme energieoplossingen voor thuis.

Als je overweegt over te stappen naar een groene energieleverancier, kan Vandebron een interessante optie zijn, gezien hun unieke aanpak en nadruk op transparantie en duurzaamheid. Uiteraard is het altijd goed om je persoonlijke energiebehoeften, het aanbod van verschillende leveranciers en de prijs-kwaliteitverhouding te vergelijken voordat je een keuze maakt.

BEKIJK AANBIEDING