Frank energie heeft geen cashback aanbieding omdat het een zogenaamde dynamische energieleverancier is. Omdat de prijzen de dagmarkt volgen wordt er geen cashback aangeboden voor nieuwe of bestaande klanten. Ook als de energie tarieven zullen dalen en stabiel zullen worden zal Frank energie geen cashback aanbieden.

Een energie cashback aanbieding is een promotie die door energieleveranciers wordt aangeboden waarbij klanten een deel van hun uitgaven voor energie terugkrijgen, oftewel ‘cashback’ ontvangen.

De specifieke details van een cashback aanbieding kunnen variëren, maar over het algemeen werkt het als volgt:

Wanneer je als klant een energiecontract afsluit bij een leverancier die een cashback aanbieding heeft, krijg je na een bepaalde periode een deel van je betaalde energiekosten terug. Dit kan in de vorm van een eenmalige korting op je jaarrekening zijn, of het kan worden verrekend met je maandelijkse betalingen.

Het doel van een cashback aanbieding is vaak om nieuwe klanten aan te trekken. Door een deel van de energiekosten terug te geven, proberen energieleveranciers het voor potentiële klanten aantrekkelijker te maken om voor hen te kiezen.

Het is belangrijk om de voorwaarden van een cashback aanbieding goed te lezen, omdat er vaak bepaalde regels en beperkingen zijn. Bijvoorbeeld, de cashback kan alleen geldig zijn als je een contract voor een bepaalde tijd afsluit, of de cashback kan vervallen als je je contract vroegtijdig beëindigt.

BEKIJK AANBIEDING