Regelmatig staan er verkopers van Budget Energie in de Mediamarkt die jouw een aanbieding doen voor een nieuw energiecontract. Zijn deze aanbiedingen echt zo voordelig of kan je beter niet ingaan op de energie aanbieding van Mediamarkt?

Het kan zijn dat je ze al eens hebt gezien in een MediaMarkt filiaal: de ‘shop-in-shop’ van energieleverancier Budget Energie. Vanaf januari 2018 had deze leverancier een samenwerkingsverband met MediaMarkt om klanten te werven. Vaak is het aan te raden om op internet alle prijzen te vergelijken voordat je een contract afsluit via een verkoper.

Door de actuele energiecrisis hebben talrijke energieleveranciers hun vaste contracten geannuleerd, waardoor enkel variabele energiecontracten resteren. Dit heeft ook zijn weerslag gehad op de MediaMarkt/Budget promotie, en het vaste contract in deze deal is nu niet meer beschikbaar. Op deze pagina hebben we echter meerdere alternatieven voor je verzameld, zodat je nog steeds op je energiekosten kunt blijven besparen. De aanbieding van Budget Energie is in 2023 nog steeds een van de scherpste die je kan vinden in Nederland.

BEKIJK AANBIEDING