Bekijk de Frank energie zakelijk aanbieding als jij gebruikt wilt gaan maken van dynamische energie tarieven. Is Frank energie ook zakelijk beschikbaar voor ZZP, MKB en grootverbruikers?

Zakelijke energie betreft energiecontracten die speciaal ontworpen zijn voor bedrijven. Deze contracten verschillen op een aantal belangrijke manieren van residentiële energiecontracten.

  1. Volume: Zakelijke energiecontracten zijn vaak gebaseerd op een hoger verbruik dan residentiële contracten. Veel bedrijven verbruiken aanzienlijk meer gas en elektriciteit dan huishoudens, dus de prijzen en voorwaarden van zakelijke contracten houden rekening met dit hogere verbruik.
  2. Prijsstructuur: Zakelijke energieprijzen kunnen vaste of variabele tarieven hebben, net als residentiële tarieven. Vaak hebben zakelijke klanten echter meer mogelijkheden om te onderhandelen over de tarieven, vooral als ze een groot volume energie verbruiken.
  3. Contractduur: Zakelijke energiecontracten hebben vaak een langere looptijd dan residentiële contracten, met contracten die meerdere jaren kunnen duren.
  4. Groene energieopties: Veel energieleveranciers bieden zakelijke klanten de mogelijkheid om groene energie te kiezen, wat kan helpen om de koolstofvoetafdruk van het bedrijf te verminderen.
  5. Zakelijke diensten: Bovendien bieden sommige energieleveranciers extra diensten voor zakelijke klanten, zoals energie-audits, energie-efficiëntieadvies en maatwerk factureringsopties.

Een dynamisch energiecontract van Frank energie is een soort energiecontract waarbij de prijs varieert op basis van de groothandelsprijs van energie. Deze fluctueert dagelijks, soms zelfs per uur, afhankelijk van vraag en aanbod op de energiemarkt. Met een dynamisch energiecontract kunnen bedrijven of particulieren profiteren van dalende energieprijzen, maar ze zijn ook blootgesteld aan het risico van stijgende prijzen. Deze contracten vereisen vaak actief energiebeheer en zijn het meest geschikt voor organisaties met flexibiliteit in hun energieverbruik.

BEKIJK AANBIEDING