Is het mogelijk bij Budget Energie alleen gas af te nemen en geen elektriciteit. Ik wil alleen gas afnemen bij Budget energie, waar moet ik op letten. Als jij geen elektriciteit wilt afnemen maar alleen gas dan zijn er diverse opties bij diverse energie leveranciers in Nederland.

Je kan alleen gas afnemen bij de ene leverancier en alleen elektriciteit afnemen bij een andere leverancier. Vaak is deze combinatie niet de voordeligste dus zorg goed dat jij de prijzen goed kunt vergelijken voordat je 2 contracten afsluit. Ook moet je goed kijken naar de bijkomende kosten en heffingen die elke leverancier in rekening brengt.

Het is mogelijk om alleen gas af te nemen bij een energieleverancier zoals Budget Energie. De kosten hiervoor variëren echter op basis van verschillende factoren zoals je locatie, het verbruik van gas en het soort contract dat je kiest.

Budget Energie biedt zowel vaste als variabele tarieven aan. Bij een vast tarief staat de prijs gedurende de looptijd van je contract vast, terwijl bij een variabel tarief de prijs kan fluctueren.

Als jij bij Budget Energie alleen gas wilt afnemen dan kan je dit niet direct vinden op de website. Om een alleen gas contract af te sluiten bij Budget energie dien je contact op te nemen met de klantenservice. Het nummer van de klantenservice vindt je op de site van Budget Energie.

BEKIJK AANBIEDING