Wil jij nieuwe klant worden bij Budget energie dan zijn er een aantal punten waar jij op moet letten. Budget Energie is een energieleverancier die zich richt op het aanbieden van duurzame stroom en gas tegen scherpe tarieven. Als je overweegt om nieuwe klant te worden bij Budget Energie, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden om de meest voordelige en duurzame keuze te maken.

Voordelen van Budget Energie:

 1. Concurrerende Tarieven: Budget Energie staat bekend om zijn concurrerende tarieven. Dat betekent dat je als nieuwe klant waarschijnlijk geld kunt besparen op je energierekening.
 2. Groene Stroom: Het bedrijf legt de focus op duurzame energie en levert overwegend groene stroom, meestal opgewekt uit wind, zon en biomassa.
 3. Eenvoudig Overstappen: De overstap naar Budget Energie is eenvoudig. Het bedrijf regelt meestal de overstap inclusief het opzeggen bij je oude leverancier, wat je een hoop administratie scheelt.
 4. Transparantie: Budget Energie is duidelijk over de tarieven en voorwaarden. Als nieuwe klant kun je dus rekenen op transparantie zonder verborgen kosten.
 5. Klantenservice: Het bedrijf biedt diverse manieren om contact op te nemen met de klantenservice, waaronder een online chatfunctie en telefonische support.
 6. Flexibiliteit: Je kunt kiezen uit verschillende contractvormen, zoals een variabel contract of een vast contract voor bijvoorbeeld één of drie jaar.

Aandachtspunten:

 1. Contractduur: Let goed op de duur van het contract en de voorwaarden voor vroegtijdige beëindiging. Dit kan financiële consequenties hebben.
 2. Vergelijkingssites: Het kan lonen om prijzen en voorwaarden te vergelijken via een vergelijkingssite. Soms zijn er speciale acties of kortingen voor nieuwe klanten.
 3. Duurzaamheid: Hoewel Budget Energie groene stroom aanbiedt, is het belangrijk om na te gaan hoe ‘groen’ deze stroom daadwerkelijk is. Duurzaamheid kan per leverancier verschillen.
 4. Extra Kosten: Lees altijd de kleine lettertjes voor eventuele extra kosten, zoals administratiekosten of kosten voor het ontvangen van een papieren factuur.
 5. Automatische incasso: Budget Energie werkt vaak met automatische incasso’s. Zorg dus dat er altijd voldoende saldo op je rekening staat om extra kosten te voorkomen.

Als nieuwe klant kun je dus profiteren van scherpe tarieven en relatief groene stroom, terwijl je geniet van de gemakken van een moderne energieleverancier. Door aandacht te besteden aan de bovenstaande punten, kun je een weloverwogen beslissing nemen en mogelijk flink besparen op je energiekosten.

BEKIJK AANBIEDING