Op dit moment biedt Coolblue geen dynamische energie tarieven aan. Er zijn diverse aanbieders die dynamische energie aanbieden maar Coolblue biedt alleen contracten aan met vaste tarieven. Zodra Coolblue ook dynamische tarieven gaat aanbieden laten wij dit direct weten.

Coolblue Energie biedt een energiedienst gericht op besparing. Naast het leveren van groene stroom, ondersteunen we je in het reduceren van energieconsumptie door middel van deskundig advies en aantrekkelijke kortingen op energie-efficiënte producten op onze site, variërend van slimme thermostaten en wasdrogers tot zonnepanelen. Bestel vandaag en begin morgen met besparen op energie. Als jij energie gaat afnemen bij Coolblue dan ben je verzekert van honderd procent groene energie uit Nederland, opgewekt door windmolens en zonnepanelen in Nederland.

Nieuwe tarieven Coolblue onder prijsplafond: een energietarief dat onder het maximumprijsniveau valt, dat is wat Coolblue Energie biedt. Onze vernieuwde tarieven zorgen ervoor dat je energierekening binnen de perken blijft. Calculeer je nieuwe maandtarief en fixeer de prijzen voor de komende drie maanden, zes maanden of een volledig jaar.

BEKIJK AANBIEDING