Eneco is een van de energieleveranciers die stadsverwarming aanbiedt. Stadsverwarming, ook wel bekend als stads- of blokverwarming, is een systeem waarbij warmte wordt geleverd aan een aantal gebouwen vanuit een centrale bron, in plaats van dat elk gebouw zijn eigen verwarmingsinstallatie heeft.

Wanneer je spreekt over een “vast contract” in de context van stadsverwarming, kan dit verwijzen naar een contract waarbij je een vaste prijs betaalt voor de levering van stadsverwarming gedurende een bepaalde periode. Dit betekent dat de prijs die je betaalt voor de verwarming niet zal veranderen, ongeacht de schommelingen in de energieprijzen op de markt.

Het is belangrijk om de voorwaarden en details van het contract te begrijpen voordat je je ertoe verbindt. Dit omvat hoe lang het contract duurt, wat de kosten zijn, en wat de voorwaarden zijn voor het beëindigen van het contract. De tarieven bij een Eneco stadsverwarming vast contract liggen 1 jaar vast. Wil jij meer zekerheid kies dan voor een stadsverwarming vast contract van 3 jaar of 5 jaar maar deze zijn niet altijd beschikbaar.

BEKIJK AANBIEDING