ENGIE is een energieleverancier die zowel gas als elektriciteit levert. ENGIE heeft diverse contracten beschikbaar, variërend van flexibele contracten waarbij je maandelijks kunt opzeggen, tot contracten met een vaste looptijd van één, drie of vijf jaar.

Een energiecontract bij ENGIE afsluiten kan meestal eenvoudig online via hun website. Hier volgen de stappen die je kunt doorlopen om een contract bij ENGIE af te sluiten:

  1. Ga naar de website van ENGIE.
  2. Kies het type contract dat je wilt afsluiten. Dit kan een contract zijn met een vaste looptijd en vaste tarieven, of een flexibel contract met variabele tarieven.
  3. Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres en contactgegevens.
  4. Geef je verwachte energieverbruik op. Dit helpt ENGIE om een schatting te maken van je maandelijkse kosten. Als je niet zeker weet wat je verbruik is, kan ENGIE je helpen met een inschatting.
  5. Kies of je groene energie wilt. ENGIE biedt zowel groene als grijze energie aan, dus je kunt kiezen welk type energie je wilt ontvangen.
  6. Controleer alle gegevens en lees de voorwaarden van het contract goed door voordat je het afsluit. Zorg dat je begrijpt wat de kosten zijn, hoe lang het contract loopt, en wat de voorwaarden zijn voor het opzeggen van het contract.
  7. Als alles in orde is, kun je het contract afsluiten. Je ontvangt dan een bevestiging per e-mail en het contract gaat meestal binnen enkele weken in.

Het is altijd een goed idee om de tarieven en voorwaarden van verschillende energieleveranciers te vergelijken voordat je een contract afsluit. Zo kun je ervoor zorgen dat je het contract kiest dat het beste bij jouw situatie en voorkeuren past.

BEKIJK AANBIEDING