Bij Frank Energie kan je een zogenaamd dynamisch contract afsluiten. Dit betekent dat jij geen vaste prijzen krijgt maar elke dag andere prijzen voor gas en stroom. Een dag van te voren worden de prijzen voor de volgende dag bekend gemaakt. Op deze manier betaal je een eerlijke prijs voor energie. Wil jij liever de zekerheid van elke dag dezelfde prijs dan moet je geen dynamisch energie contract afsluiten.

Bij Frank energie een variabel maandelijks termijnbedrag, wat inhoudt dat je maandelijks betaalt op basis van je daadwerkelijke verbruik voor die maand, tegen de op dat moment geldende tarieven. In plaats van een vast voorschot dat het hele jaar door ongewijzigd blijft, betaal je bij Frank Energie in de winterperiode meer en in de zomerperiode minder.

Frank Energie voorziet uitsluitend in groene energie, afkomstig van hernieuwbare bronnen zoals zonne- en windenergie. Dit verschilt best wel sterk met grijze stroom, welke wordt geproduceerd door het verbranden van fossiele brandstoffen. De elektriciteit die Frank Energie levert is gegarandeerd afkomstig uit Nederland.

BEKIJK AANBIEDING