Op dit moment biedt Pure energie geen 3 jaar vast contract aan. In plaats van 3 jaar vast kan je bij Pure energie momenteel kiezen voor 1 jaar vast of een variabel contract. Wanneer er meer rust is op de energie markt is de verwachting dat Pure energie weer 3 jaar vaste contracten gaat aanbieden.

Pure Energie is een Nederlandse energieleverancier die zich richt op groene stroom en gas. Ze bieden verschillende contracten aan, waaronder ook contracten met een looptijd van 3 jaar.

Een 3-jarig vast contract bij Pure Energie betekent dat je voor een periode van drie jaar een vast tarief betaalt voor je energie. Dit tarief wordt niet beïnvloed door schommelingen in de energiemarkt, waardoor je meer zekerheid hebt over je energiekosten. Dit kan vooral voordelig zijn in tijden van stijgende energieprijzen.

Een ander voordeel van een langer contract is dat je minder vaak hoeft na te denken over het vernieuwen of veranderen van je energiecontract. Je weet immers dat je voor de komende drie jaar goed zit.

Bovendien draag je met een contract bij Pure Energie bij aan duurzame energie. Deze leverancier investeert namelijk in duurzame energieprojecten in Nederland, zoals wind- en zonne-energie.

Het is echter wel belangrijk om te beseffen dat een contract voor 3 jaar ook betekent dat je je voor die periode committeert aan Pure Energie. Mocht je in die tijd willen overstappen naar een andere leverancier, dan kan het zijn dat je een opzegvergoeding moet betalen.

Al met al kan een 3-jarig vast contract bij Pure Energie een goede optie zijn als je voor een langere periode zekerheid wilt over je energiekosten en als je graag bijdraagt aan duurzame energie in Nederland. Het is wel altijd verstandig om verschillende energiecontracten en -leveranciers te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

BEKIJK AANBIEDING