Aanbieding Pure energie vast contract voor 1 jaar of 3 jaar als jij zekerheid wilt voor jouw energie levering. Door de energiecrisis van 2022 en 2023 heeft Pure energie tijdelijk geen 1 jarige of 3 jarige vaste contracten aangeboden. Als de prijzen weer gestabiliseerd zijn gaan ze weer vaste contracten voor 1 jaar, 3 jaar of 5 jaar aanbieden.

Pure Energie is een Nederlandse energieleverancier die zich richt op duurzame energie. Wanneer je spreekt over een “vast contract” bij Pure Energie, refereer je waarschijnlijk aan een energiecontract waarbij de tarieven voor stroom en/of gas voor een bepaalde periode vaststaan. Dit in tegenstelling tot een variabel contract, waarbij de tarieven kunnen fluctueren gedurende de looptijd van het contract.

Met een vast contract weet je vooraf wat de tarieven zijn en deze veranderen niet gedurende de looptijd van het contract, wat je meer zekerheid geeft over de kosten van je energie. Dergelijke contracten kunnen variëren in looptijd, bijvoorbeeld 1, 3 of 5 jaar.

Het is belangrijk om, voordat je een vast contract afsluit, de voorwaarden en details goed te begrijpen. Dit betreft onder andere de lengte van het contract, de kosten, en wat de voorwaarden zijn met betrekking tot het beëindigen van het contract.

BEKIJK AANBIEDING