De actie gratis slimme thermostaat van Essent is momenteel niet beschikbaar vanwege de opgelopen energie prijzen. Als de aanbieding gratis slimme thermostaat van Essent weer live staat zullen we dat op onze site kenbaar maken. Door de onzekerheid op de energie markt zijn er momenteel bij geen enkele energie aanbieder gratis cadeau’s te krijgen bij het afsluiten van een energie contract.

Welkomstcadeau bij Essent

Wanneer je een energieovereenkomst met Essent aangaat, ontvang je van ons een aantrekkelijk startcadeau. De regel is simpel: hoe langer je contractduur, hoe groter je voordeel of cadeau. Geen gasaansluiting of betrek je je gas ergens anders? Ook voor klanten die enkel elektriciteit afnemen hebben wij een bijzonder geschenk.

Voer een postcodecheck uit om te zien welke energiepakketten voor jou beschikbaar zijn. Je krijgt direct een duidelijk beeld van alle opties en de bijhorende geschenken. Let wel: ons assortiment verandert geregeld. Een geschenk dat bij je aansluit

Bij Essent vinden we het belangrijk dat je een geschenk ontvangt dat je echt kunt waarderen. Daarom mag je bij ons je eigen cadeau of cadeaubon uitkiezen. Of je nu iets speciaals voor in huis zoekt, voor jezelf of voor een ander, de keuze is aan jou!

Het geschenk dat je ontvangt hangt af van het energiepakket dat je selecteert. Wanneer je gaat voor Groene Stroom (& Gas) van Essent, profiteer je niet alleen van een aantrekkelijk aanbod, maar ook van een bijpassend startgeschenk. Denk hierbij aan een energievoordeel, cadeaukaart, een geschenk naar wens, of een verlaagd tarief. Essent, een energieaanbieder die waardeert, maakt de overstap simpel en moeiteloos.

BEKIJK AANBIEDING