De uitnodigingscode van Tibber werkt als volgt: Wanneer je vrienden uitnodigt om over te stappen naar Tibber, ontvangen zowel jij als je vrienden elk €50 aan Tibber-tegoed als ze een energiecontract afsluiten. Dit tegoed kan gebruikt worden in de Tibber Store voor slimme producten die je stroomverbruik kunnen verlagen en je meer grip op je verbruik geven. Om de code te gebruiken, vind je deze in de Tibber-app onder ‘Jij’ → ‘Tegoed’ → ‘Nodig vrienden uit’. Het tegoed wordt bijgeschreven zodra de startdatum van het contract van de uitgenodigde persoon is ingegaan. Belangrijk is dat de code alleen geldig is voor nieuwe klanten, en niet voor bestaande klanten of meerdere woningen aan eenzelfde account.

De voordelen van het gebruik van een Tibber uitnodigingscode en het overstappen naar Tibber zijn onder andere besparingen op je elektriciteitsprijs. Tibber biedt dynamische energieprijzen, waardoor je, afhankelijk van het moment van de dag, minder betaalt voor je elektriciteit. Klanten melden dat ze gemiddeld 20-30% besparen in vergelijking met vaste prijs energieleveranciers. De Tibber-app biedt real-time inzicht in energieprijzen en verbruik, wat klanten helpt om hun verbruik te beheren en te besparen op hun energierekening. De app integreert ook met slimme apparaten thuis voor verdere energie-efficiëntie. Gebruikers waarderen de app om zijn gebruiksgemak en de mogelijkheid om hun energieverbruik te optimaliseren.

Over het algemeen is Tibber dus aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar manieren om op hun energierekening te besparen en die geïnteresseerd zijn in het gebruik van slimme technologieën om hun energieverbruik te beheren.

BEKIJK AANBIEDING