Bij Vattenfall kan je ook alleen gas afnemen als jij jouw elektriciteit bij een andere energie leverancier afneemt. Vaak sluit je een Vattenfall alleen gas contract af voor een vaste looptijd. Voordat je Vattenfall alleen gas afsluit raden wij aan om eerst de voorwaarden van het contract goed door te lezen.

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van alleen gas via Vattenfall (voorheen bekend als Nuon), is dit in de meeste gevallen mogelijk. Vattenfall biedt zowel elektriciteit als gas aan, maar u kunt ervoor kiezen om slechts een van deze diensten af te nemen. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen:

Stappen om Alleen Gas Aan te Vragen bij Vattenfall

  1. Onderzoek de Opties: Bezoek de website van Vattenfall of neem contact op met hun klantenservice om te informeren naar de beschikbare gastarieven.
  2. Kies uw Pakket: Vattenfall heeft verschillende soorten gaspakketten, variërend in prijs en contractduur. Kies het pakket dat het beste bij uw behoeften past.
  3. Vul het Aanvraagformulier In: Dit kan meestal online via hun website, maar u kunt ook een papieren formulier aanvragen.
  4. Bevestig uw Aanvraag: Na het invullen van het formulier, ontvangt u meestal een bevestiging via e-mail of post. Het kan een paar weken duren voordat de overstap is voltooid.
  5. Begin van Levering: Zodra alle administratieve zaken zijn afgehandeld, begint Vattenfall met de levering van gas naar uw woning.

Dingen om te Overwegen:

  • Contractduur: Let op de duur van het contract en eventuele boetes voor vroegtijdige opzegging.
  • Tarieven: Vergelijk de tarieven zorgvuldig. Vattenfall biedt verschillende soorten tarieven, zoals vaste of variabele tarieven.
  • Algemene Voorwaarden: Lees altijd de algemene voorwaarden en andere kleine lettertjes voordat u een contract ondertekent.

Door deze stappen te volgen, kunt u eenvoudig alleen gas aanvragen bij Vattenfall. Het is altijd aan te raden om de tarieven en voorwaarden te vergelijken met andere leveranciers om zeker te zijn dat u de beste deal krijgt.

BEKIJK AANBIEDING