Vattenfall biedt aan MKB-klanten, oftewel het midden- en kleinbedrijf, een modelcontract aan. Dit is een gestandaardiseerd energiecontract dat is ontwikkeld om transparantie en vergelijkbaarheid tussen verschillende aanbieders te vergemakkelijken.

Een modelcontract van Vattenfall voor MKB-klanten heeft doorgaans variabele tarieven, wat betekent dat de prijzen voor gas en elektriciteit kunnen fluctueren op basis van marktomstandigheden. Het contract heeft geen vaste looptijd, wat flexibiliteit biedt, aangezien je het op elk moment kunt opzeggen met een opzegtermijn van meestal 30 dagen.

Daarnaast is er vaak een focus op duurzaamheid binnen het modelcontract, met de mogelijkheid om te kiezen voor groene stroom. De klantenservice en ondersteuning van Vattenfall MKB zijn ook beschikbaar om te helpen bij vragen of problemen.

Het is raadzaam om de voorwaarden van het MKB modelcontract zorgvuldig te lezen en te begrijpen, en om te overwegen hoe de variabele tarieven en de flexibiliteit van het contract passen bij de behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf.

BEKIJK AANBIEDING